Hier kun je op vertrouwen

Onder een goed gesternte geboren waarschijnlijk want Inge kan en mag vele dingen doen die ze graag doet. Creativiteit is de rode draad, die zich uit in keramiek, schilderen, opmaken van oude kasten, enz…
En een volgende passie die zich in de loop verjaren heeft ontwikkeld is het genieten van een lekker wijntje.

In die mate dat ze enkele jaren geleden besloot om zich te gaan verdiepen in die wondere wereld van het culinaire, met name het volgen van een wijncursus. Eigenlijk was de insteek om de verschillende soorten wijn uit elkaar te kunnen houden en een beetje te kunnen proeven. Na het eerste jaar was ze verkocht en verknocht en besloot om sommelier te worden, enkele jaren van haar leven zouden zich toespitsen op het behalen van haar diploma. Met de grootste onderscheiding heeft ze haar cursus beëindigd en dat was het startschot om haar kennis de wereld in te sturen. Volgens Inge is wijn een passie die je deelt met anderen, samen ruiken, proeven, genieten, beoordelen, discuteren, wikken en wegen.

De meest voor de hand liggende manier was om een winkel te openen.
De meest niet voor de hand liggende zaak was het vinden van een pand.
Haar oog was gevallen op een bouwvallig en reeds meer dan 10 jaren leegstaand pand in de Heuvelstraat te Boechout. En met een beetje geluk kreeg ze de kans om een pop-upstore (voorlopig tot juni 2021) te openen.

In juli en augustus 2014 is er een heel hard in gewerkt en op 6 september was de langverwachte opening.

Een mooi assortiment van wijnen, cava’s, champagnes en prosecco’s, aangevuld met een uitgebreid gamma Premium Gin’s en tonics, alsook een start-up van whiskey’s.

Kom dat proeven!